vineri, 10 septembrie 2010

Proiecte - Newsletter Vară

         LPMS
          În perioada 14-18 iulie a avut loc conferinţa locală de planificare şi motivare a membrilor.
          În cadrul acestor zile, membrii AIESEC Galaţi au avut parte de o serie de traininguri şi activităţi ce au urmărit o înţelegere mai bună a organizaţiei. De asemenea, s-a dorit şi motivarea acestora pentru a lua parte la proiectele ce vor urma a fi desfăşurate în perioada imediat următoare.
          Scopul majoritar al acestei conferinţe a fost acela de a planifica activităţile propuse pentru anul următor, evaluându-se astfel imaginea pe care AIESEC Galaţi o are în rândul publicului tinta.
          Activităţile desfăşurate în aceste zile au adus membrilor un plus de cunoştinţe cu privire la sistemul de iniţiere, planificare şi desfaşurare al proiectelor în cadrul AIESEC Galaţi.
Valentina - Ioana Hodorogea

          PERFORM
          Lucrurile demne de menţionat care s-au întâmplat pe parcursul verii au fost sosirea traineelor: Vaclav din Cehia, Kimberly din Australia, Fatmanur din Turcia, Jimmy din Hong Kong şi cele două poloneze, Aga si Eva. Aceştia au muncit timp de şase săptămâni în organizaţii non-guvernamentale gălăţene, iar în luna august au luat parte la Global Village-ul organizat pe platforma de la Potcoava. Luna august a marcat sfărşitul proiectului, astfel că trainee-ii au părăsit România pentru ţările lor natale.
Alexandru Huhulea

          IMAGINE LEADERSHIP
          Anul acesta, AIESEC Galaţi lansează cea de-a doua ediţie a conferinţei Imagine Leadership, care are ca scopuri atât dezvoltarea abilităţilor de leadership în rândul membrilor AIESEC, cât şi în rândul participanţilor din cadrul companiilor partenere. Conferinţa va fi împărţită în doua perioade: cea pentru membri se va desfăşura în perioada 16-19 septembrie, iar cea pentru companii va avea loc pe 19 octombrie. Participanţii vor avea ocazia să fie prezenţi la sesiuni livrate de către companii cu renume, printre care putem menţiona ITO UNITED Change şi Cosmote.
          În ceea ce priveşte locaţia, conferinţa va avea loc la CETATE, iar aceasta se va încheia cu o petrecere în stil AIESEC, găzduita de PARKSIDE.
Cristina Gâdei

          OLYMP-X
          Cea mai importantă conferinţă de team bulding, @ Olymp-x, a avut loc in luna august. Participanţii, în număr foarte mare, au fost cazaţi în complexul “Lebada” din staţiunea Năvodari.
          O parte din cei veniţi a format echipe pentru participarea la jocurile desfăşurate pe plajă. Cu toţii au muncit în echipă, au creeat strategii pentru a face faţa circuitului de provocări. Miza a fost foarte importantă pentru membrii echipelor, lupta fiind foarte strânsă. Ca în orice competiţie, o singură echipă a fost numită câstigătoare, trofeul @ Olymp-x fiind acum la AIESEC Timişoara.
          Dupa feedback-ul primit, se pare că în aceste patru zile de team bulding participanţii au avut parte de experienţe frumoase, s-au legat noi prietenii şi au invăţat că munca în echipă este foarte importantă în drumul spre atingerea unui ideal.
          În organizarea acestei conferinţe AIESEC Galaţi a primit sprijin din partea partenerilor precum Adquest pe parte de printing, New Rolax, Real Group şi Alex&Comp pe parte de inkind-uri.
Valentina-Ioana Hodorogea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu