vineri, 10 septembrie 2010

External Relations - Newsletter Vară

          Principalul eveniment programat pentru luna iulie a fost Boa Corporate, pentru care au avut 12 confirmări de participare din cadrul Grupului Local de Parteneri. Din cauze mai mult sau mai puţin obiective, doar 4 reprezentaţi ai companiilor s-au şi prezentat la eveniment, motiv pentru care am solicitat feedback-ul necesar îmbunătăţirii relaţiei dintre AIESEC şi parteneri. Ca urmare a informaţiilor primite, s-a decis reprogramarea acestui eveniment pentru luna septembrie, urmând ca pentru acea ediţie să elaborăm un JD destinat partenerilor care doresc să participe.
          Apropierea conferinţei locale de planificare LPMS a implicat şi acoperirea necesarului de inkind-uri, printare şi consumabile. Dacă pentru inkind-uri am obţinut parteneriate cu Panibu, Martens, Parkside, Poem Caffe, Apogeus, Alex&Comp, partea de consumabile ne-a fost acoperite de Copy Clinics.
         În luna august au avut loc două evenimente definitorii pentru departamentul de ER. În primul rând, la Năvodari s-a desfăşurat conferinţa naţională de team building AIESEC Olymp-X, în cadrul căreia s-au afirmat ca parteneri Real Group, New Rolacs, Alex&Comp, Adquest Print, Panibu şi Martens, şi Global Village-ul susţinut de parteneri precum Martens, Panibu şi Belvedere Motors.
Cristina Gâdei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu