miercuri, 15 septembrie 2010

1000+ ways of global change || Tamboi's Blog

Schimbarea lumii e o responsabilitate destul de mare. Nu stiu daca sunt suficient de capabil sa imi asum o astfel de responsabilitate, insa daca as avea ocazia dea experimenta, iata o lista cu lucrurile pe care le-as implementa:

  • fara bani. Scurt, simplu, la obiect. Serviciile sa se plateasca cu alimente, produse sau alte servicii. Si un plafon maxim admis pentru “avere”. Nimeni nu are ce face cu mai mult de o masina, cu mai mult de o casa sau cu mai multa mancare decat poate consuma.
  • fara arme. Pentru solutionarea problemelor de orice natura dintre state, propun inlocuirea razboaielor armate cu confruntari intre echipe de fotbal. Si sa nu aud de diferente de valoare. Cu 2-3 brazilieni, oricine are o sansa. De ce sa bagi n miliarde de dolari in armament, cand iti poti cumpara 20 de Ronaldo. Insa obligatoriu sa se introduca mingi cu microchipuri, ca sa nu se mai anuleze goluri aiurea.
  • 3 reguli simple dupa care omenirea sa se ghideze: 1) o fiinta umana nu va face niciodata rau altei fiinte umane, indiferent de natura afrontului. 2) nicio fiinta umana nu va dauna mediului inconjurator 3) Incalcarea primelor 2 reguli se pedepseste cu moartea (trebuie insa sa facem rost de arme sau de bani)
  • increderea in FEMEIE. Intreaga putere de decizie si de conducere sa le apartina. De ce? fiindca pana acum nu am avut ocazia sa vedem cu adevarat ce s-ar intampla daca ar face-o. Si am mare incredere in ele.

Poti schimba lumea daca incepi cu tine. Apoi cu cei din jur. Important e sa incerci sa o schimbi in bine si sa reusesti sa nu o schimbi in mai rau.

Sursa: tzmblog.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu