vineri, 10 septembrie 2010

Finance - Newsletter Vară

          Departamentul care se ocupă de finanţele organizaţiei AIESEC Galaţi a avut următoarele realizări pe perioada lunii iunie 2010: a trimis 2000 lei avans pentru cazarea de care au beneficiat membrii organizaţiei la LPMS, a aplicat la Direcţia Judeţeană de Tineret cu două proiecte , Wake-up Call si Imagine Leadership, dintre care , după prima rundă de evaluări, a fost selectat Wake-up Call, si care acum trece în etapa următoare. De asemenea, pe iunie 2010 s-a mai obţinut o atestare fiscală necesară pentru dosarul de finanţare la Wake-up Call şi au fost aprobaţi 3510 lei pentru acest proiect.
          Lucrurile notabile care s-au întâmplat pe parcursul lunii iulie au fost: trimiterea balanţei pe iunie la MC, platirea taxelor, în valoare de 354 lei către acesta si realizarea unui taskforce pentru SEV cu deadline-ul pe data de 1 septembrie. De asemenea, s-a obţinut o a doua atestare fiscală necesară pentru dosarul trimis pentru AIESEC University şi s-a aplicat la Agenţia Naţională pentru Sport şi Tineret cu proiectele Imagine Leadership si AIESEC University, ultimul reuşind să ajungă în a doua etapă de evaluare.
          Luna august a adus următoarele realizări: semnarea contractului pentru finanţarea de la Direcţia Judeţeană de Tineret, în valoare de 3510 lei, pentru proiectul Wake-up Call, depăşirea celei de a doua runde de evaluări pentru finanţarea proiectului AIESEC University, de la Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret, remunerarea contabilului, iar pe data de 31 a lunii se va expedia aplicarea pentru Serviciul European de Voluntariat la Tineret în Acţiune.
Alexandru Huhulea

Un comentariu: