vineri, 10 septembrie 2010

Talent Management - Newsletter Vară

          Pentru că luna iunie a reprezentat o explozie de trainee, departamentul de TM s-a concentrat în această perioadă atât pe realizarea planului de recepţie şi integrare a traineeilor, cât şi pe realizarea fişei de goal setting pentru aceştia. În ceea ce priveşte campanie de SOL (schimb de membri între locale), în acea lună s-a înregistrat plecarea a 2 membri din localul nostru. De aseamea, pe partea de CEED s-au numărat 4 trainee implicaţi şi în activităţi pe departamente, şi un ajutor important din partea lui Christian (alumnus AIESEC Camerun).
          În luna iulie, departamentul de TM şi-a orientat activitatea către centralizarea ILP-urilor, promovarea conferinţelor internaţionale şi evaluarea membrilor.
          De asemenea, s-a realizat restructurarea departamentului în 2 subarii: Development (se concentrează pe partea de reurse umane din organizaţie) şi Exchange (urmăreşte nivelul calităţii traineeilor pe parte de Incoming Exchange).
          Sfârşitul lunii iulie s-a concretizat în planificarea celor 3 quartere şi implementarea planului de integrare al traineeilor.
         În august, focusul departamentului de Talent Managment a fost îndreptat spre stabilirea nevoii de resursă umană, resursă ce va fi acoperită datorită recrutării din toamnă 2010. În momentul actual s-a hotărât, împreună cu Executive Board AIESEC Galaţi, că avem nevoie de 30 de membri noi pentru a ne asigura sustenabilitatea proiectelor şi, implicit, a organizaţiei în perioada ce va urma.
          Un alt punct foarte important pentru departamentul de Talent Managment şi pentru întreg localul a fost alegerea coordonatorilor următoarelor proiecte: Recrutare, Leader Plus, Wake up Call.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu