sâmbătă, 5 februarie 2011

AIESEC Galați… povestea continuă

În haine de gală, vizibil emoționați și cu un entuziasm măreț. Așa au pășit membrii AIESEC Galați în sala Teatrului Muzical “Nae Leonard” pentru a celebra 15 ani de la înființarea AIESEC în orașul de la Dunăre.

Evenimentul AIESEC 15 a adus laolaltă membrii vechi și noi ai AIESEC Galați, alumni, reprezentanți ai autoritățiilor locale, dar și ai companiilor partenere, care au sprijinit activitățile și proiectele inițiate de membrii organizației. Timp de trei ore, participanții au asistat la un remember al celor mai frumoase momente care au marcat cei 15 ani de activitate. Tinerii care au adus o contribuție importantă la ceea ce înseamnă AIESEC Galați astăzi au urcat, rând pe rând, pe scena Teatrului și au explicat cum le-a influențat experiența dobândită aici viața și de ce este bine să iei atitudine pentru viitorul tău. De asemenea, foști membri AIESEC Galați, care lucrează acum în companii de renume din New York, Vietnam sau Kenia, au transmis mesajul lor de departe, mărturisind că bazele carierelor de care se bucură în prezent au fost puse încă din timpul studenției, prin activitățiile desfășurate în cadrul ONG-ului. De la eveniment nu au lipsit nici mulțumirile și premiile de recunoștiință oferite partenerilor și autorităților locale pentru încrederea acordată tinerilor studenți.

În Galați, AIESEC există din anul 1996 și își propune să formeze agenți ai schimbării, prin dezvoltarea unui plan de învățare non-fornală a membrilor. De asemenea, prin implicarea în organizaţie studenţii dobândesc atât informaţii, cât şi abilităţi organizatorice, de leadership, interpersonale, dar şi perspectivă internaţională prin intermediul stagiului de exchange.

Evenimentul a fost transmis live pe internet, iar seara a fost încununată cu o petrecere pe cinste.

Carmen Bucur

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu