luni, 21 septembrie 2009

Imagine Leadership!

AIESEC Galaţi a organizat în perioada 10-13 septembrie conferinţa “Imagine Leadership” care a venit ca un răspuns la nevoia membrilor de a avea parte de o pregătire laborioasa pentru a putea accesa noi pozitii de leadership.

Conferinţa s-a desfăsurat la Centrul Turistic si de Agrement pentru Tineri din Euroregiune C.E.T.A.T.E şi s-a concretizat într-o serie de training-uri despre leadership precum: Leadership & Coching, Public Speaking / Leadership / Personal Brand, Leadership Styles, Strategic Leadership.
Calitatea training-urilor a fost asigurată de alumni AIESEC Galati şi reprezentanţi ai marilor companii din mediul economic, conferinta aducandin rândul membrilor un bagaj insemnat de cunostinţe şi noi directii în ceea ce priveşte experienţa AIESEC.

Acestia au avut posibilitatea de a primi informatiile dintr-o perspectivă nouă şi de a inţelege că nimic nu este imposibil atât timp cât ştiu foarte bine ceea ce îsi doresc cu adevarat. Ideea esenţială care s-a transmis pe parcursul întregii conferinţe a fost faptul că puterea de a schimba ceva se afla in mâinile lor : “Există un singur om pe lume care iţi stă în putere să îl faci mai bun: TU”

Tot in cadrul acestei conferinte a avut loc Board Of Advisors şi premierea celor mai noi dar şi mai implicaţi membri AIESEC.
Conferinţa s-a încheiat într-o notă relaxantă, printr-o discuţie liberă, cu
întrebari şi răspunsuri despre starea actuala a AIESEC Galaţi. Acest moment a avut o importanţa deosebită, aducând un plus de valoare deciziilor ce vor fi luate pe viitor.

Cristina Gâdei, PR Responsible