luni, 26 ianuarie 2009

vineri, 23 ianuarie 2009

Primii paşi în carieră

Se spune despre fiecare început că este greu pentru că implică adaptarea la noi factori, ieşirea din zona de confort şi luarea de noi decizii. Dar orice început înseamnă o nouă oportunitate de a cunoaşte, de a ne cunoaşte, de a descoperi lucruri noi, oameni noi, puncte tari, puncte slabe, de a evolua.

Cît de curajoşi suntem însă în faţa unui nou început? Cîţi gîndim cu optimism, că ne aşteaptă o nouă provocare din care, oricum vom ieşi în cîştig?

AIESEC este cea mai mare organizaţie internaţională cu, pentru şi despre studenţi. Ceea ce a început acum 60 de ani din dorinţa unor tineri de a se dezvolta şi a contribui totodata, la dezvoltarea celorlalţi, schimbă astăzi, an de an, vieţile a sute, mii de tineri prin noi începuturi.

Fiind structurată ca şi o companie, pe departamente, arii şi subarii, AIESEC este începutul fiecărui tînăr student, ambiţios şi pasionat, într-o carieră de antreprenoriat, pentru că dezvoltă lideri, oferind numeroase oportunităţi de dezvoltare atît personală cît şi profesională.

Interacţiunea cu studenţii internaţionali, relaţiile de colaborare cu companiile, instituţiile, alte organizaţii gălăţene, implicarea în diverse proiecte (mediu, IT, antreprenoriat) sunt doar cîteva aspecte pe care AIESEC le reprezintă.

Cu entuziasm, pasiune şi creativitate, cei mai frumoşi ani de studenţie construiesc zi de zi viitorul generaţiei de mîine, într-un cadru tînăr şi optimist.

Dacă încă nu ştii cum arată viitorul tău, AIESEC îţi oferă un început, o şansă să te dezvolţi, să te cunoşti, să reuşeşti!

În fiecare zi, Centrul de Tineret ,“Leader Plus”,din campusul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi sediul central AIESEC Galaţi aflat la etajul 4 al căminului IB îţi stau la dispoziţie cu informaţii despre organizaţie şi despre proiectele care se desfăşoară. Pentru mai multe detalii puteţi accesa site-ul organizaţiei, updatat lunar cu cele mai proaspete evenimente: http://www.aiesec.org/romania/galati/.